Menu sluiten

Retourneren

Hoe kan ik een artikel dat ik online heb gekocht omruilen?
Een artikel dat je online hebt aangekocht, kan niet omgeruild worden voor een ander artikel. Wel kan je dit binnen de 100 dagen retourneren, je hebt een herroepingsrecht termijn van 14 dagen daarna gaan de 100 dagen bedenktijd in. Het herroepingsrecht van 14 dagen wordt niet door het 100 dagen retourbeleid beperkt. De voorwaarden van het 100 dagen retourbeleid zijn pas van toepassing nadat de wettelijke bedenktermijn verstreken is. De items mogen in die tijd niet gedragen of gewassen zijn, en moeten geretourneerd worden in de originele staat.

Hoe kan ik een artikel dat ik online heb gekocht retourneren?
Je hebt 100 dagen de tijd om items terug te sturen, deze gaan in nadat de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen verstreken is. Bekijk de algemene voorwaarden voor meer informatie over herroeping. 
Hieronder vind je meer informatie over het hoe het in zijn werk gaat.

Verpak het artikel in de originele verpakking. Vul het retourdocument in en voeg het bij de artikelen die je terugstuurt. Het label dat je terugvindt op het retourdocument kleef je over het verzendlabel.
In Nederland kun je het bij ieder postkantoor afgeven om het retour te sturen. De locaties van de postkantoren vind je hier

In België kun je het pakket bij ieder DPD Parcelshop retour sturen. De locaties van deze Parcelshops vind je hier.

Kan ik iets terugsturen voor eender welke reden?
We willen dat je volledig tevreden bent met wat je koopt. Wanneer je niet 100 procent tevreden bent met je bestelling heb je 100 dagen de tijd om items terug te sturen. Wanneer er iets mis is met het kledingstuk: neem dan contact op met de klantenservice, vermeld wat er mis is en voeg een foto toe van het probleem.

Binnen welke termijn moet ik mijn retour verzenden?
Je hebt 100 dagen de tijd om items terug te sturen.

Kan ik mijn artikel ook omruilen voor een nieuw artikel?
Als je het geretourneerde artikel wenst te ruilen voor dezelfde stijl in een andere kleur of maat, vragen wij je vriendelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Hoe en wanneer zal mijn geld worden terugbetaald als ik een artikel retourneer?
Wij streven ernaar om jouw geld binnen de 14 dagen terug te storten, met gebruik van dezelfde betaalmethode. Wanneer dit gebeurt, krijg je een email om te bevestigen dat je retour volledig verwerkt is. 

Ontvang onze nieuwsbrief